NOTA PdP

Nota Pemprosesan Dan Kawalan Mutu Makanan ini adalah hasil perbincangan bersama Pensyarah - pensyarah Unit Pemprosesan dan Kawalan Mutu Makanan di seluruh Malaysia.. Mari kita mengambil manfaat daripada nota- nota tersebut...

Berikut merupakan Kursus Teknikal di bawah Pemprosesan Dan Kawalan Mutu Makanan;

SPK 1013 PENGENALAN SAINS MAKANAN
SPK 1024 PEMPROSESAN HASIL BIJIAN
SPK 1033 PEMBUNGKUSAN DAN PERLABELAN MAKANAN
SPK 1044 PEMPROSESAN ROTI DAN PASTI
SPK 2053 KAWALAN MUTU MAKANAN DAN SANITASI
SPK 2064 PEMPROSESAN HASIL BUAH- BUAHAN DAN SAYUR- SAYURAN
SPK 2072 PEMPROSESAN MAKANAN HALAL THOYYIBA
SPK 2084 PEMPROSESAN HASIL IKAN DAN HASILAN LAUT
SPK 3094 PEMPROSESAN KEK DAN BISKUT
SPK 3104 PEMPROSESAN HASILAN DAGING DAN AYAM
SPK 3113 PERUSAHAAN MAKANAN
SPK 3122 PERUNDANGAN MAKANAN

Sebarang kemusykilan boleh bertanya terus di ruangan pertanyaan atau berhubung dengan pensyarah masing - masing..

No comments:

Post a Comment